dinsdag 30 augustus 2011

Chocolade en Marshmallow Pastei

Chocolade & Marshmallow Pastei
Chocolate & Marshmallow Hot Pockets
Ingrediƫnten
  • Bladerdeeg.
  • Chocolade pasta.
  • Zak Marshmallows (of mini marshmallows)
  • 1 Ei voor eiwit
  • 1 Etlp Kout water. 
  • Suiker
  • Poeder suiker
Laten we het maken!
Voor verwarm de oven op 175 C.

1. Als je niet bladerdeeg heb die al voor gesneden zijn in kleine vierkantjes, moet je dit nu nog even doen.
2. Smeer ongeveer twee theelepels chocolade pasta op het midden van de bladerdeeg.
3. Als je normale grote marshmallows gebruikt moet je deze in 6e snijden.
4. Leg de marshmallows op de chocolade pasta.
(Voor een bladerdeeg blaadje ongeveer 1 1/2 normale marshmallow in stukjes gesneden nodig)
5. Vouw het bladerdeeg in een driehoekje.
6. Duw de randjes goed tegen elkaar met een vork.
Zorg er wel voor de het pasteitje helemaal dicht is.
7. Meng het ei wit met 1 eetlepel water.
8. Smeer het ei-wit mengsel over de pastei and strooi er wat suiker overheen
9. Doe de pastei in de voor verwarmde oven en bak het voor ongeveer 25 - 30 minuten.
Tot de pastei goud bruin is geworden.
10. Als de pastei klaar is om uit de oven te worden gehaald, laat het ongeveer 5 minuten tot het helemaal is afgekoeld. Voor je het gaat eten.
11. Gooi wat poedersuiker over je pasteitje.

Geniet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten