dinsdag 23 augustus 2011

Red Velvet Cupcake


Red Velvet Cupcake
Ingrediènten. 
  • 1 1/4 Cup Patent Bloem
  • 3/4 Cup Suiker
  • 1/2 tlp Baking Soda (verkrijgbaar bij Toko)
  • 1-2 tlp Bak poeder
  • 1/2 tlp Zout
  • 1 Etlp Cacao poeder
  • 3/4 Cup Zonnebloem Olie
  • 1/2 Cup Karnemelk
  • 1 Ei
  • 1 Etlp Rode kleurstof
  • 1/2 tlp witte azijn
  • 1 tlp Vanille extract.
Directions
Oven = 175 C.

1. In een medium kom, mix de bloem, suiker, baking soda, bak poeder, zout en cacao.
2. In een aparte kom, meng de olie, karnemelk, het ei, kleurstof, witte azijn en vanille.
Je kunt een elektrische mixer gebruiken of gewoon een garde.
3.Terwijl je aan het mixen bent, voeg het bloem mengsel in delen steeds toe tot het goed gemengd is.
4.Stop cupcake papiertjes in de cupcake pan.
5. Full de cupcake pan met het cupcake beslag tot ongeveer 2/3 vol.
6. Bak de cupcake in een voor verwarmde oven voor 25 minuten.
Om te kijken of de cupcakes klaar zijn, doe een saté prikker in de cupcake en als deze er schoon uit komt zijn ze klaar.
7. Laat de cupcakes afkoelen voor je er frosting op doet of ze gewoon gaat eten.


Geniet er van met vrienden of collega's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten