dinsdag 16 augustus 2011

Frambozen Trifle

Frambozen Trifle. 
Het recept in het Nederlands. 

Ingrediënten
  • 125 Gram Frambozen (ik heb diepvries frambozen gebruikt)
  • 1 Elp Suiker
  • 260 gram Bastogne koeken
  • 500 gram, Hangop
  • 250 ml Vanillevla


Laten we het maken!
Zet vier grote glazen klaar. 

1. Pureer de 2/3 van de frambozen en voeg vervolgens het suiker toe tot het een gladde massa was. 
2. Verkruimel de Bastogne koeken. Ik heb een keukenmachine gebruikt.
3. Meng de hangop met de vanillevla.
4. Verdeel de helft van de verkruimelde Bastogne koeken over de vier glazen zodat het een bodem vormt. 
5. Verdeel de helft van het hangop mengsel over de vier glazen boven op de kruimels. 
6. Verdeel de helft van de frambozen over de vier glazen.
7. Herhaal stap 4 tot en met 6 boven op de andere lagen. 
8. Garneer de glazen met de overgebleven frambozen en mogelijk wat slagroom. 

Geniet van je nagerecht!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten